Termeni si conditii

Toate promotiile prezente pe site-ul www.invitatiinuntabacau.ro sunt valabile in limita stocurilor.

Termenul de livrare standard este de 7 zile lucratoare de la lansarea comenzii.

Firma noastra isi rezerva dreptul de a modifica termenul de livrare in functie de volumul comenzilor.

Dupa ce ati facut comanda, veti primi pe mail in 1-2 zile lucratoare matrita textului, asa cum va arata pe invitatie.

Imprimarea se face la copiator, motiv pentru care nu putem imprima auriu si argintiu (care sunt culori serigrafice).

Textul trebuie citit cu mare atentie, in special la nume, date si diacritice si cu ajutorul sistemului din pagina sa alegeti daca este corect, caz in care aprobati matrita, sau daca mai trebuie facute modificari. Ne puteti trimite modificari de oricate ori este nevoie pana cand textul si aranjarea in pagina sunt corecte.

Din momentul in care aprobati matrita, va asumati faptul ca textul este corect si responsabilitatea vis-a-vis de corectitudinea textului si aranjarea in pagina a matritei este a voastra.

Daca eroarea s-a produs din vina noastra, clientul nu va trebui sa mai plateasca nimic.

Daca eroarea s-a produs din cauza transmiterii incorecte sau incomplete a datelor de catre client, sau daca eroarea exista in matrita pentru care clientul a dat bunul de tipar, acesta va achita suma aferenta noii comenzi inclusiv transportul.

Conform cu legile in vigoare, operatorul nu poate fi responsabil de neexecutarea sau executarea defectuoasa a comenzilor care s-ar datora clientului (lipsa informatiilor necesare sau prezentarea incompleta a lor, etc.), actiunilor imprevizibile si insurmontabile ale unei terte persoane sau cazului de forta majora.

In cazul executarii defectuoase a unei comenzi, din vina expresa a operatorului, acesta din urma nu poate fi tras la raspundere decat pentru returnarea sumei achitate de catre client sau prin refacerea comenzii. Suma va fi insa returnata sau comanda va fi refacuta numai cu conditia ca produsele trimise sa se returneze in starea initiala in care au fost primite (fara a fi deteriorate produsele sau ambalajul lor).

Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile.

1) Returul produselor nepersonalizate se face conform ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 republicata in 2008 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, care prevede:

„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.”
„Art. 7 (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (..). ”
„Art. 8 in cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator in conditiile art. 7, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.”

2) Pentru produsele personalizate, ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 republicata in 2008 prevede:
„Art.10 – Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: (..)
……………………………………………
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, (..);”

Accesarea www.invitatiinuntabacau.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de Operator. Operatorul certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.